Mysteriet

IMG_20240421_193227

Verdens (måske) største brætspil

Velkommen til Verdens (Måske) Største Brætspil, et episk spil om krig og erobring. Spillet foregår i et magisk univers, hvor du på bedste Game of Thrones stil skal tilegne dig store landområder og udvikle dit hus og din alliance. For lige på den anden side af et mørkt hav, der splitter den 7×7 meter store spilleplade, truer nogle utilregnelige og skruppelløse magthavere… Kampen om land og titler virker uundgåelig. Men hvem tager de rigtige beslutninger, hvem samarbejder bedst eller hvem stikker først kniven i rykken på sine nærmeste?

For at spille Verdens Største Brætspil skal I være fra 6 til 10 spillere, og spillet lever op til sit navn ved, at spillepladen fylder 7×7 meter.

Spillet begynder

Hver spiller får tildelt et lille hertugdømme og indgår i en alliance med de andre spillere, der befinder sig på samme side af det mørke hav, der deler spillepladen i to. To alliancer står nu altså overfor hinanden, men kan fra spillets begyndelse ikke krydse det farefulde hav. Først må der arbejdes hårdt på at skaffe land, rigdomme og resurser. Guld, sten, korn og træ veksles til ny viden for jeres alliance. Men bør i satse på viden om landbrug, arkitektur, militær eller noget helt andet for at kunne stå stærkest når den tid kommer, hvor det mørke hav pludselig bliver krydset af den fjendtlige alliance.

En fysisk præstation

Den store spilleplade giver jer mulighed for at indtage jeres roller fysisk. I skal bevæge jer rundt på pladen, selv kaste lassoen, skyde med slangebøssen eller blidt plante dødsstødet i jeres fjender.

Hvor Harry Potter træder op på spillepladen i et spil troldmandsskak og fysisk bekæmper de fuldvoksne skakbrikker, træder I ind på en spilleplade med frodige enge, dybe skove og høje bjerge og skal nu bekæmpe jeres venner, kollegaer eller familie.

Praktisk information

Prisen for et spil afhænger af hvor i landet vi skal bringe det ud. Spillet har en varighed mellem 1 time til 1,5 alt efter spillernes valg undervejs. Spillet er designet således at en afslutning fremtvinges efter et vist antal runder, således at spillet ikke kan fortsætte i uendelighed.

Skriv os en mail på hej@mysteriet.org eller…

Humor og latter
0 %
Brætspil
0 %
Stik hinanden i rykken
0 %
Samarbejde
0 %
Forræder
0 %

Designet bag...

Designeren bag den 7x7m store spilleplade er vores dygtige og kreative Liva Hinnerfeldt. Liva er uddannet teatermaler og arbejder til dagligt på Aarhus Teater, men er i øjeblikket på orlov, mens hun arbejder og dygtiggøre sig på Oslo Opera House. 

Hjernen bag selve spillets dramaturgi sidder på hovedet af Mathias Toft Nilsson. Mathias er uddannet dramaturg fra Aarhus Universitet og har en dejlig arbejdsskade med altid at udvikle nye spændende spil, teaterstykker og andre dramatiske påfund. 

Liva og Mathias udviklede Verdens (måske) største brætspil i foråret 2024 ud fra ideen om, at det jo ikke nødvendigvis skal være sådan, at du altid skal sidde stille når du spiller brætspil… For hvordan virker det, hvis man springer op på bordet og indtager spillepladen..? 

Kontakt os

Telefon: 42473259

Mail: hej@mysteriet.org