Mysteriet

Mysteriet rykker ud - Oplev totalteater

Er I en virksomhed, højskole efterskole eller anden institution og ønsker I at opleve en af vores absolutte specialer i Mysteriet, så kan I herunder læser om vores skræddersyede totalteateroplevelser.

Her kommer vi ud med scenografi og skuespillere og opsætter forskellige historier og scenarier, hvor I er aktivt deltagende som eksempelvis detektiver, efterforskere eller andre roller.

Herunder kan I se nogle af de mysterier vi rykker ud med. Vi har alt klar til at pakke bilen med scenografi, gåder og kostumer.

Vi kan også skræddersy en historie til netop jer. 

Kontakt os på hej@mysteriet.org eller…

Er I på udkig efter mere klassiske teambuildingsoplevelser såsom:

  • Escapebox
  • Kæmpe-brætspil
  • Klatring og outdoor
  • Inspirerende foredrag
  • … og meget mere, så læs mere i vores fulde katalog over teambuilding.

En Vaskeægte Krimi

På jeres lokation er der begyndt at blive visket i krogene. Folk er begyndt at møde mystiske skikkelser og nogle mener faktisk, at det spøger… Ledelsen har forsøgt sig med forskellige tiltag, men oplevelserne med spøgelserne fortsætter, og noget må gøres. I desperation har ledelsen besluttet at hyre en åndemaner, der skal hjælpe med at skabe ro. Og det er her historien begynder. 

Som deltagere i Mysteriet møder I åndemaneren, der hævder at have fundet løsningen, der kan få spøgelserne til at forsvinde. Han har nemlig fundet en gammel dagbog, der beskriver et mørkt kapitel i jeres lokations historie. 

Tilbage i 1928 blev der afholdt en international bankkonference, der grundet en brand i den lokale sparekasse var rykket til jeres lokation. Men selvom tallene omkring økonomi og renter på papiret virkede tørt, var et lig i kælderen blodrødt… 

Den lokale politimester fastslog efter mangelfuld efterforskning, at der var tale om et uheldigt hjertetilfælde, men ifølge åndemaneren, ligger der en forbrydelse bag.

I bliver nu, som usynlige detektiver med gåder i hånden, sendt igennem dagbogen og tilbage i tiden. Her kan I se glimt fra 1928 i form af scenografi og farverige karakterer. Det er nu jeres opgave at opklare mysteriet. 

Hvem er den koldblodige morder? Hvor er liget? Er der blot tale om et hjertetilfælde?

I bruger nu 1,5 til 2 timer på at forsøge at opklare mysteriet ved at lede efter fysiske spor og lytte til skumle samtaler. Mysteriet slutter, når I træder ud af dagbogen og vender tilbage til nutiden og får testet jeres svar.   

Anmeldelser

★★★★★

“På Klank Efterskole havde vi i vinters glæden af, at have besøg af Mysteriet, anført af Mathias Nilsson, som slog et stort mord mysterium op på vores skole. På én nat blev skolen forandret til et spøgelseshus hvor dygtige skuespillere, assisteret af en dygtig åndemager og playmaker begav sig rundt og gjorde eleverne bange og på samme tid ivrige efter at løse mysteriet – “En Vaskeægte Krimi”. Vi kan i den grad anbefale Mysteriet til at komme ud og give andre skoler en stor oplevelse. Vi har allerede planer om et genbesøg her til sommer.”

Mia Theresa Bach Krarup

Underviser på Klank Efterskole

★★★★★

Teamadagsudvalget

Støvring gymnasium

★★★★★

Pernille

Odder provsti

Kontakt os

Telefon: 42473259

Mail: hej@mysteriet.org